Over Azteca

AZTECA is een sport- en mediabureau dat bruggen bouwt tussen helden, fans en pers. Bruggen met een knik of een kronkel in.

“We’re the alternative. The irreverent underdog. We challenge the status quo.”

AZTECA is gebouwd op 3 pijlers

In elk van die pijlers staat de band met topsporters en andere personalities centraal. Meer dan onze klanten zijn ze onze partners waarmee we projecten bedenken en realiseren.
Samen met hen vormen we een gevarieerd en geëngageerd team. +Een TV-programma, een reclamespot, een sportfestival, een campagne op Twitter, een fotoshoot, AZTECA zal zelden iets voorspelbaars of doordeweeks doen.
We maken er ons ding van om verrassend en origineel te zijn en elke activiteit een extra dimensie te geven. Ernstig als het moet, onnozel als het kan. Altijd professioneel.

We zijn creatief en ambitieus maar ook bescheiden. Wij kunnen niet alles zelf en laten ons, indien nodig, omringen door goede partners uit de media- en eventbusiness om een idee te realiseren.
We zijn zo de drijfveer en de stuwende kracht achter een team van boeiende persoonlijkheden en een cluster van sterke partners die op een unieke manier samenwerken en verrassend en boeiend uit de hoek komen.